Duidelijke winst voor Ricus op Westwoud

Er kon vandaag niets fout gaan!

Ja dat was zo’n dag, 6 autominuten van huis, tas uit de auto, aanmelden. Dat lukte schijnbaar niet voor iedereen. Die waren compleet de weg kwijt!
Met mijn flight genoten Jos en Wouter vertrokken. Het weer was prima dus wat kan er fout gaan. Ik had mij voorgenomen afslag ijzer 5 en doorlopen met ijzer 6.

Lees meer...

 

'Back to back' voor Tim op De Lage Vuursche en de dubbel in zicht

 

HET IS LEUK OP DE LAGE VUURSCHE!!

Schreef ik in April 2012 na winst met 35 pt. Vorig jaar mocht ik dat weer zeggen/schrijven. Op 21 augustus winnaar met 37 punten en nu dit jaar zeg ik het weer : weer winst met 36 punten ! Het kan niet op...en dus niet vreemd dat ik de Lage Vuursche een heerlijk golfbaan vind??

Ik had vorige week al een bezoek gebracht aan de Lage Vuursche ter voorbereiding op onze golfdag ! Ik doe dat wel vaker, want dat is mij geleerd door mijn voorganger Paul K.

Niets aan het toeval overlaten was zijn credo (en terecht) 

Lees meer...

 

Tim klasse apart op De Rosendaelsche

DeRosendaelsche18OH MAMA WAT IS HET HEET!! (OP DE ROSENDAELSCHE)

Maandag 6 aug spelen we op de Rosendaelsche. Een van de oudste banen van Nederland, maar ook een hele mooie baan.

Precies op tijd staat de limo van Hans B. voor de deur. Spullen inladen en we zoeven naar Arnhem. Heerlijk die vakanties ! Nauwelijks verkeer dus we zijn er zo. Onderweg natuurlijk wel alle belangrijke zaken doorgenomen. U weet hoe dat gaat toch?

Aangezien ik een kleine 2 maanden in Spanje was, zag ik een groot aantal mannen voor het eerst. Gezellig bij de koffie met krentenwegge!

Ze zagen er goed uit die ASGS-ers. terwijl er toch een record aantal buggy- verzoeken waren binnengekomen bij Bas en ondergetekende. Schijn bedriegt dus echt. Na wat kleine mutaties in de flightindeling (we hadden ook 3 last-minute afzeggingen) gingen we opgewekt van start. Ik mocht met onze Zuid-Afrikaanse pro Bor in de 4e flight de baan en, vergezeld door de beste caddiemaster van Nederland, Ab L.!  

Lees meer...

 

Topscore voor Berry op De Dommel

fotoDeDommelOm kwart voor tien weggereden uit Amstelveen. Alweer een mooie zonnige dag en een leuke golfdag in het vooruitzicht. Onderweg lekker muziekje aan en voorlopig het eerste halfuur op de cruise controle rijden. Wat het makkelijk maakt is dat er geen files zijn en ik lekker door kan rijden. 

Onderweg nadenkend over golfbaan De Dommel, waar ik de laatste keer met ASGS gespeeld heb in 2008 en heb kunnen winnen. Toen was de eerste prijs nog een beker. De “lijstjes” kwamen later. Er waren bij De Dommel toen maar 12 holes, wat betekende dat we 6 holes 2 keer moesten spelen. Ik herinner me weinig van de holes, noch van het clubhuis, maar dat zal ook wel met leeftijd te maken hebben. 

Lees meer...

 

Leuk weerzien met De Hoge Kleij voor Bas

FotoHogeKleijVóórdat De Hoge Kleij werd gerenoveerd, al weer ruim 7 jaar geleden heb ik vaak op deze toen al mooie baan gespeeld o.a. met Kees en Berend. 

Daarna is het er nooit (waarom eigenlijk niet?) meer van gekomen tot gisteren, 25 juni. Het ASGS-bestuur streeft er naar om elk jaar, naast de ‘bekende’ top-banen ook een paar banen te spelen waar we nog niet of nauwelijks zijn geweest. Voor Tim en mij was het al lang duidelijk dat De Hoge Kleij dit jaar in ons programma moest worden opgenomen. Klein struikelblok zijn vaak de financiële consequenties die aan het spelen van een top-baan verbonden zijn, zo ook hier. Gelukkig kon onze penningmeester ruim tevoren melden dat een eventuele budgetoverschrijding voldoende gedekt was door onze ‘spaarpot’. Achteraf viel deze overschrijding mee, dus een naheffing hoeven we niet te verwachten. Wel binnenkort een betalingsverzoek voor onze trip naar Spanje.

Was De Hoge Kleij de moeite waard? Jazeker! Natuurlijk troffen we het met het mooie weer, maar de ontvangst was allerhartelijkst, de baan lag er prachtig bij, de borrel op het terras was aangenaam gezellig en het eten was goed verzorgd.

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 19 gasten online