Tim ongenaakbaar op Zeewolde

 

Zeewolde3ZEEWOLDE  (en de tas van Berry)

Maandagochtend 9 april 2018 .. Net bijgetrokken van de heerlijke 2-1 overwinning van AFC staat mijn vriend, manager en chauffeur Hans B. voor de deur.

Zeewolde is dit jaar gelukkig weer opgenomen in ons golfprogramma, een baan waar wij als ASGS graag spelen.

Het kost wat moeite om er te komen (werk aan de weg, afritten afgesloten/omrijden, files) maar dan heb je ook wat. Een heerlijke golfbaan, hartelijke ontvangst, attente en flexibele horeca bediening valt ons ten deel.

We spelen met 22 man, of 21 of 20 ? Last minute verschuivingen zoals altijd... In ieder geval 7 flights en we mogen 1200u de baan in. Eerste flight gaat zelfs iets eerder weg!  Bas heeft mij ingedeeld met Edwin en Wim . Geeft n goed gevoel, maar dat ontbreekt helaas bij mijn eerste afslag. meteen de bunker in... Edwin vertrekt als n speer (7 punten na 2 holes) Wim doet voorzichtig aangezien hij 6 maanden niet heeft kunnen spelen. Sfeer is goed, er wordt gelachen, maar ook serieus gegolfd (ja echt!) We lopen goed door en na 9 holes staan er 17 punten op mijn scorecard.. Wim heeft er een paar minder (streepje hier en daar) en Edwin blijft steken op 10 (het is alles of niets met die man !)

Lees meer...

 

Perfecte seizoenstart van Hans Gosewehr

IMG 6133

Eind maart, vaste prik, op de maandag rond mijn verjaardag – en dus die van Berry – spelen we de openingswedstijd van onze mooie club. Dit jaar 26 maart.

Herstellende van een begin januari met skiën opgelopen gebroken enkel was het nog lang twijfelachtig of ik mee zou kunnen spelen, maar in een buggy zou het toch moeten lukken en met de toezegging van Bas dat ik in een buggy kon spelen ging ik zonder enige verwachting over mijn spel naar de Kennemer.

Bijna altijd goed weer op deze dag en hoewel nog fris, ook nu weer een fraaie dag.

Lees meer...

 

Hans Gosewehr wint seizoensafsluiting op home course

Zou het dan toch komen  door een alcohol vrije week………..

Donderdag 28 september, onze laatste ASGS- golfwedstrijd. Naast mijn passie voor golf zit ik graag op de racefiets en heb een jaarlijks vastgoed fiets weekend, dit jaar op 29-31 september in de Belgische Ardennen. In die club ben ik de oudste dus moet alle zeilen bijzetten om de groep bij te kunnen houden. Een week alcoholvrij is een van de voorbereidende maatregelen……

Ik voel me een beetje gastheer op de International, waar ik samen met Tim het management “gepast” onder druk heb gezet om een acceptabel tarief te kunnen bedingen. Dan ervaar je ook wat er toch elke keer bij komt kijken om zo’n dag te organiseren en zoals ik ’s avonds al memoreerde is de dank aan Tim en Bas voor alles wat ze voor onze club doen dan ook groot.

Lees meer...

 

Tim heerst op De Lage Vuursche

 

Het is leuk op de Lage Vuursche !

Schreef ik in April 2012, nadat ik met 35 pt gewonnen had, in een super leuke flight met o.a. Theo H, die helaas niet meer onder ons is. Nog steeds een gemis! En tja, nu weer winnaar. Wat een weelde !

Ik sta in de prachtige tuin van de fam. Dronkers, waar Marjon het stralende middelpunt is. Mijn telefoon gaat en het is Bas “Ik kom net onder de douche vandaan, maar je hebt gewonnen!, Gefeliciteerd en als Hans B. bij je in de buurt is, feliciteer hem ook met zn 3e plaats (van rood !)”, en

Lees meer...

 

1ste Winst voor Willem Vos op prachtig 't Zelle

ASGS STREEK NEER OP ' T  ZELLE.

Maandag 8 Augustus trok het illustere ASGS gezelschap naar de prachtige baan van 't Zelle, waar het voor mij een memorabele dag is geworden door de eerste keer te winnen en het mooie lijstje mee te nemen. De  voortekens voor deze dag waren op zijn zachts gezegd niet bemoedigend. Zondag teuggekomen vanuit Frankrijk met een vervelende rugblessure . 
Contact gehouden met Bas die zo goed was voor de flightindeling rekening te houden met mijn medische status . Met de nodige paracetamol en goede zin op reis naar Ruurlo. Dit was ook geen sinecure, want chauffeur Kees dacht op een gegeven moment dat zijn Tom-Tom nooit van 't Zelle had gehoord had, maar gelukkig na 20 minuten zoeken waren we toch op tijd voor de koffie .,

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 90 gasten en 1 lid online
  • Tim Timmerman