Perfecte start seizoen 2021 op The Dutch

Eindelijk was het weer zover. Het moment waar wij ASGS-ers zolang naar uit hadden gekeken. We mochten weer met z’n allen de baan in. En wat voor een baan, waarschijnlijk één van de mooiste golfbanen van Nederland.

Bij de aankomst aan de poort van the Dutch in de gemeente Spijk werd ik vriendelijk de weg gewezen naar het clubhuis welke in de verte lag. Je zag meteen dat dit een bijzondere dag kon gaan worden.

Lees meer...

 

Brennus klasse apart op The Dutch

Beste ASGS-ers,

De laatste wedstrijd van dit seizoen is inmiddels gespeeld, helaas!

We hebben weer op mooie banen mogen spelen en vaak zat het weer ook nog mee.

Afgelopen maandag op The Dutch was het een druilerige dag, gelukkig geen bakken met regen maar ook niet echt droog. Dit weertype was in ieder geval niet bevorderlijk voor de rol van de geslagen bal op de fairway, de bal landde en stopte vrijwel direct.

Dus lengte en balvlucht op de baan was dit keer extra geboden.

Lees meer...

 

Tim vervolgt topvorm op 'lastig' Almeerderhout

DE OESTERS VAN ROB SPAAN !

(vrij naar Oesters van Nam Kee - Kees van Beijnum , boek in 2000, verfilming in 2002))

Een oester is, uiteraard, een 100 procent natuurlijk product. Je houdt er van of niet.

Oesters bevatten een hoog zinkgehalte, magnesium, vitaminen B12, B3 en D! Zink ondersteund een gezond immuunsysteem en stimuleert wondgenezing, sterke botten, mooi haar en een goed geheugen..

Oh ja, het is geloof ik ook heel goed voor iets anders ……

Kortom: Absolute aanrader voor onze ASGS-ers.

Lees meer...

 

Fraaie winst van Jeroen op De Goyer

In eerste instantie stonden Rob Spaan en ik nog op de wachtlijst voor deelname aan de Goyer maar uiteindelijk kwam dat toch nog goed. 

Door snel ingrijpen van het bestuur (waarvoor hulde!) konden we op deze dag alsnog terecht op de Goyer na de aankondiging van de Rosendaelsche  dat er maandag alleen wintergreens waren.

Alle deelnemers zaten keurig op een veilige afstand in het clubhuis aan de koek en de koffie. De sfeer was goed en ik was ingedeeld met mijn zwager en Frank Reddering. De baan lag er prima bij (hier en daar wel wat matige greens) en vanwege drukte op de baan sloegen we af vanaf hole 10. Het rondje liep prima en op de eerste 9 holes haalde ik veel bogeys en 20 punten.

Lees meer...

 

Tim wint nipt de bestuurs'battle' op de Eindhovensche

Het is even rijden maar dan heb je ook wat !Eindhovensche20

Maandag, 17 augustus 2020, Corona tijd ! Met mijn vriend, manager en chauffeur (en wederom kersverse opa) naar Valkenswaard gereden. Onderweg gekletst over alles en nog wat kwamen we ontspannen aan op de Eindhovensche, waar de koffie met heerlijke appeltaart klaar stond. Op het terras al diverse ASGS-ers, allen in opperbeste stemming en dat mag ook wel als je op deze schitterende baan mag spelen !

Om 12.50uur ging de eerste flight en Bas had mij ingedeeld met Hans Poelgeest en Andre Wijnand  en we mochten als 3e flight weg (met hark) . Afslag was prima en een bogey op hole1 , ik teken ervoor..  Houten vijfje liep als een trein. Hans had er ook zin in en liep goed. Andre ging sterk van start  maar wisselde briljante slagen af met wat “mindere “… (logisch als je maar 3 keer per jaar speelt, maar dat terzijde)

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 58 gasten online