Topscore voor Berry op De Dommel

fotoDeDommelOm kwart voor tien weggereden uit Amstelveen. Alweer een mooie zonnige dag en een leuke golfdag in het vooruitzicht. Onderweg lekker muziekje aan en voorlopig het eerste halfuur op de cruise controle rijden. Wat het makkelijk maakt is dat er geen files zijn en ik lekker door kan rijden. 

Onderweg nadenkend over golfbaan De Dommel, waar ik de laatste keer met ASGS gespeeld heb in 2008 en heb kunnen winnen. Toen was de eerste prijs nog een beker. De “lijstjes” kwamen later. Er waren bij De Dommel toen maar 12 holes, wat betekende dat we 6 holes 2 keer moesten spelen. Ik herinner me weinig van de holes, noch van het clubhuis, maar dat zal ook wel met leeftijd te maken hebben. 

Lees meer...

 

Leuk weerzien met De Hoge Kleij voor Bas

FotoHogeKleijVóórdat De Hoge Kleij werd gerenoveerd, al weer ruim 7 jaar geleden heb ik vaak op deze toen al mooie baan gespeeld o.a. met Kees en Berend. 

Daarna is het er nooit (waarom eigenlijk niet?) meer van gekomen tot gisteren, 25 juni. Het ASGS-bestuur streeft er naar om elk jaar, naast de ‘bekende’ top-banen ook een paar banen te spelen waar we nog niet of nauwelijks zijn geweest. Voor Tim en mij was het al lang duidelijk dat De Hoge Kleij dit jaar in ons programma moest worden opgenomen. Klein struikelblok zijn vaak de financiële consequenties die aan het spelen van een top-baan verbonden zijn, zo ook hier. Gelukkig kon onze penningmeester ruim tevoren melden dat een eventuele budgetoverschrijding voldoende gedekt was door onze ‘spaarpot’. Achteraf viel deze overschrijding mee, dus een naheffing hoeven we niet te verwachten. Wel binnenkort een betalingsverzoek voor onze trip naar Spanje.

Was De Hoge Kleij de moeite waard? Jazeker! Natuurlijk troffen we het met het mooie weer, maar de ontvangst was allerhartelijkst, de baan lag er prachtig bij, de borrel op het terras was aangenaam gezellig en het eten was goed verzorgd.

Lees meer...

 

Willem wint op lastige The Dutch

 

Ploeteren op The Dutch

Na een ‘subtiele’ hint van Frans en Ab afgelopen maandag op De Hoge Kleij snel de pen ter hand genomen om een verslag te schrijven over onze top ASGS-dag op The Dutch.

Hier spelen is voor mij één van de hoogtepunten van de ASGS-kalender, omdat het

- een prachtige, maar moeilijke baan is met de snelste greens van Nederland

- de gastvrijheid ongeëvenaard is

- de horeca top is

- je clubs schoongemaakt worden

De dag begon al goed, want Edwin was zo lief om Jos en mij naar Gorinchem te rijden. Na de mooie Memorial-speech van onze voorzitter mocht ik samen met Bas en Hans P. de spits afbijten.

Lees meer...

 

Harry op 'schot' op prachtig en warm De Goyer

DeGoyer18aEen Gooier wint op de Goyer, ja dat zou ook de titel boven het stukje kunnen zijn, want op 10 min rijden lig tdeze golfbaan van ons huis.Ik heb daar al gegolfd, toen het terrein nog een graszodenbedrijf was en de eigenaar eens per jaar een clubje vrienden uitnodigde, om er op een geïmproviseerde baan, een  balletje te slaan. We waren tennissers, die de golfsport gingen leren, bij een hockeyclub.

Lees meer...

 

Hooge Rotterdamsche alleen voor Ricus niet te hoog gegrepen

hogebergscheVandaag werd in 010 volgens onze wedstrijdleider historie geschreven.

Er was een winnaar met "maar 29" punten, de laagste score ooit in het ASGS bestaan. Bij de goed verzorgde ontvangst waren de 17 deelnemers

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 33 gasten en 2 leden online
  • Frank Reddering
  • Tim Timmerman