Leuk weerzien met De Hoge Kleij voor Bas

FotoHogeKleijVóórdat De Hoge Kleij werd gerenoveerd, al weer ruim 7 jaar geleden heb ik vaak op deze toen al mooie baan gespeeld o.a. met Kees en Berend. 

Daarna is het er nooit (waarom eigenlijk niet?) meer van gekomen tot gisteren, 25 juni. Het ASGS-bestuur streeft er naar om elk jaar, naast de ‘bekende’ top-banen ook een paar banen te spelen waar we nog niet of nauwelijks zijn geweest. Voor Tim en mij was het al lang duidelijk dat De Hoge Kleij dit jaar in ons programma moest worden opgenomen. Klein struikelblok zijn vaak de financiële consequenties die aan het spelen van een top-baan verbonden zijn, zo ook hier. Gelukkig kon onze penningmeester ruim tevoren melden dat een eventuele budgetoverschrijding voldoende gedekt was door onze ‘spaarpot’. Achteraf viel deze overschrijding mee, dus een naheffing hoeven we niet te verwachten. Wel binnenkort een betalingsverzoek voor onze trip naar Spanje.

Was De Hoge Kleij de moeite waard? Jazeker! Natuurlijk troffen we het met het mooie weer, maar de ontvangst was allerhartelijkst, de baan lag er prachtig bij, de borrel op het terras was aangenaam gezellig en het eten was goed verzorgd.

Lees meer...

 

Willem wint op lastige The Dutch

 

Ploeteren op The Dutch

Na een ‘subtiele’ hint van Frans en Ab afgelopen maandag op De Hoge Kleij snel de pen ter hand genomen om een verslag te schrijven over onze top ASGS-dag op The Dutch.

Hier spelen is voor mij één van de hoogtepunten van de ASGS-kalender, omdat het

- een prachtige, maar moeilijke baan is met de snelste greens van Nederland

- de gastvrijheid ongeëvenaard is

- de horeca top is

- je clubs schoongemaakt worden

De dag begon al goed, want Edwin was zo lief om Jos en mij naar Gorinchem te rijden. Na de mooie Memorial-speech van onze voorzitter mocht ik samen met Bas en Hans P. de spits afbijten.

Lees meer...

 

Harry op 'schot' op prachtig en warm De Goyer

DeGoyer18aEen Gooier wint op de Goyer, ja dat zou ook de titel boven het stukje kunnen zijn, want op 10 min rijden lig tdeze golfbaan van ons huis.Ik heb daar al gegolfd, toen het terrein nog een graszodenbedrijf was en de eigenaar eens per jaar een clubje vrienden uitnodigde, om er op een geïmproviseerde baan, een  balletje te slaan. We waren tennissers, die de golfsport gingen leren, bij een hockeyclub.

Lees meer...

 

Hooge Rotterdamsche alleen voor Ricus niet te hoog gegrepen

hogebergscheVandaag werd in 010 volgens onze wedstrijdleider historie geschreven.

Er was een winnaar met "maar 29" punten, de laagste score ooit in het ASGS bestaan. Bij de goed verzorgde ontvangst waren de 17 deelnemers

Lees meer...

 

Tim ongenaakbaar op Zeewolde

 

Zeewolde3ZEEWOLDE  (en de tas van Berry)

Maandagochtend 9 april 2018 .. Net bijgetrokken van de heerlijke 2-1 overwinning van AFC staat mijn vriend, manager en chauffeur Hans B. voor de deur.

Zeewolde is dit jaar gelukkig weer opgenomen in ons golfprogramma, een baan waar wij als ASGS graag spelen.

Het kost wat moeite om er te komen (werk aan de weg, afritten afgesloten/omrijden, files) maar dan heb je ook wat. Een heerlijke golfbaan, hartelijke ontvangst, attente en flexibele horeca bediening valt ons ten deel.

We spelen met 22 man, of 21 of 20 ? Last minute verschuivingen zoals altijd... In ieder geval 7 flights en we mogen 1200u de baan in. Eerste flight gaat zelfs iets eerder weg!  Bas heeft mij ingedeeld met Edwin en Wim . Geeft n goed gevoel, maar dat ontbreekt helaas bij mijn eerste afslag. meteen de bunker in... Edwin vertrekt als n speer (7 punten na 2 holes) Wim doet voorzichtig aangezien hij 6 maanden niet heeft kunnen spelen. Sfeer is goed, er wordt gelachen, maar ook serieus gegolfd (ja echt!) We lopen goed door en na 9 holes staan er 17 punten op mijn scorecard.. Wim heeft er een paar minder (streepje hier en daar) en Edwin blijft steken op 10 (het is alles of niets met die man !)

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 28 gasten en 1 lid online
  • Frank Reddering