Brennus weer aan top op The Dutch

Een mooie dag op de The Dutch, dat was het zeker!

Stralend weer, gebakje en een cappuccino, even inspelen en de wei in. Je kan je al bijna niets beters wensen.

Dit keer speelde ik een twee-bal met Harry. Helaas moest Ad afhaken wegens een blessure, wel top dat hij bij de

ochtend rituelen erbij kon zijn. 

Harry en ik liggen elkaar wel dus samen spelen was ook geen opgave, vooral een mooi rondje golf.

Lees meer...

 

Henk wint St.Nicolaasga

s ‘Morgens vroeg om 09.00 uur vertrokken. Ik heb last van mijn rug, dus eerst naar Almere naar het Sport Medisch Centrum Almere om mij door Hans te laten behandelen.

Na op de pijnbank te hebben gelegen gingen Hans en ik gezamenlijk op weg naar St. Nicolaasga. Ruim op tijd kwamen wij daaraan en het bleek dat wij niet de eersten waren. Iedereen was vroeg aanwezig. 

Lees meer...

 

De Eindhovensche favoriete baan van Bas?

Het is ruim 1 ½ uur rijden, maar dan heb je ook wat.

Een fantastische bosbaan in een omgeving waar je, in tegenstelling tot in de Randstad geen enkel ‘vervuilend’ (auto, trein, vliegtuig) geluid hoort. Tel daarbij op een zonovergoten dag en een fraai ASGS-gezelschap van 27 man en je hebt een volmaakte golfdag op De Eindhovensche. 

Dat is precies wat we nodig hadden in deze toenemend onrustig wordende wereld.

Tim, zelf helaas nog afwezig maar hard werkend aan zijn herstel, had alles weer perfect geregeld. Er was een warm Brabantse ontvangst en gezellig bijkletsen vooraf tijdens de koffie.

Lees meer...

 

Prachtige overwinning van Dick op The International

Winnen is niet aan leeftijd gebonden.

Maandag 25 april 2022. Eindelijk. Het is zover. Het witte balletje mag bij de ASGS weer rollen. Immers de op 4 april geplande start op de Kennemer moest vanwege de te verwachten barre weersomstandigheden worden afgelast. Dus The International werd het eerste strijdtoneel om de clubs te kruisen. Ik pak mijn spullen in, keek mijn golftas even na, jasje dasje en na veel gezoek ook de veelbesproken das gevonden. Drie kwartier rijden en prima op tijd. De ruim 30 tot de tanden toe gewapende strijders druppelden eveneens het schitterende clubhuis van The International binnen. Handjes schudden, koffietje met wat lekkers en naar de wedstrijdtafel.

Lees meer...

 

Geen goede seizoenstart 2022

Na alle drukke voorbereidingen om er weer een ouderwets ASGS-seizoen van te maken zonder al te veel corona-restricties is de eerste geplande wedstrijd op De Kennemer helaas geannuleerd. De vooruitziende blik van het bestuur om deze wedstrijd tijdig te annuleren vanwege de te verwachten weersomstandigheden werd helaas bewaarheid. Afgelopen maandag was het weer bar en boos.

We richten ons nu op de volgende wedstrijd op 25 april op The International. Daar zal dan ook de ALV gehouden worden. Tot dan!

Bestuur ASGS 

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 23 gasten en 1 lid online
  • Frans van de Bor