Hervatting seizoen 2020

Beste ASGS-leden,

De COVID-19 crisis heeft zijn sporen achtergelaten in de Nederlandse maatschappij alsmede in vrijwel alle andere landen in de wereld. In dit opzicht een 'minor detail', maar wij hebben dit seizoen tot nu toe geen enkele wedstrijd kunnen spelen in de zo karakteristieke ASGS-formule.

Echter, door de toegenomen versoepelingen, is het spelen van golfwedstrijden in groepen met aansluitend een gezamenlijk borrel en diner weer binnen de mogelijkheden gekomen. Hoewel voorzichtigheid en je houden aan de voorgeschreven regels ten alle tijde geboden blijft. Risico's zijn er nog steeds, maar voorlopig blijkt het in Nederland de goede kant op te gaan. Derhalve heeft het bestuur besloten om de resterende geplande wedstrijden door te laten gaan. U krijgt daar separaat een e-mail bericht van.

Wat betreft de golftrip naar Noord-Frankrijk in september heeft iedereen ook apart een bericht gekregen. Het bestuur hoopt daar z.s.m. uitsluitsel over te kunnen geven.

We zien jullie graag op 3 augustus op De Lage Vuursche.

4 juli 2020, Bestuur ASGS 

 

Seizoensopening afgelast

Vanwege de aanhoudende corona-crisis en de daaruit voortvloeiende maatregelen van de overheid is de 1e wedstrijd van dit seizoen op golfbaan De Goyer geannuleerd. Dit geldt ook voor de aansluitend geplande Algemene Leden Vergadering. Wij zullen, zodra er meer bekend is over de afloop van deze situatie, proberen nieuwe data hiervoor te vinden.

Bestuur ASGS

 

Theo Husers 'back on top' op Bernardus

Bernardus19Op maandag 7 oktober j.l. speelden we op de zo goed als nieuwe Golfbaan Bernardus in het Brabantse Cromvoirt waar de komende 3 jaar de KLM Open wordt gehouden.Weer gezellig samen met Henk in de auto en daar aangekomen was de ontvangst uitstekend in het zeer ‘mooie en futuristische clubhuis’. Wat een luxe en ik prijsde mij zeer gelukkig dat ik hier mocht spelen.En wat een geluk met het weer tussen al die regendagen door en te spelen op een baan die er zeer goed bijlag met een aantal uitdagende holes.De bezetting was wederom goed met 27 deelnemers en 9 flights en dat zegt wat over het enthousiasme van deze groep.

Lees meer...

 

'Back to back' voor Brennus op The Links Valley

TheLinksValley1TheLinksValley2TheLinksValley3Beste ASGS-ers,

Daar ben ik weer!

Zo even terugkijkend op onze golfdag op The Links Valley heb ik er toch mixed feelings aan overgehouden, was het weer nu wel of niet goed, was de baan nu wel of niet top, waren de kleedkamers nu wel of niet te klein. Eén ding is wel zeker, al met al was het weer een heerlijk dag! Stabiel rondje gespeeld geen bal verloren en niet echt buiten de fairways geweest. 

Dat maakt het spelletje wel een stuk eenvoudiger en leuker.

Lees meer...

 

Brennus en Peter fantastisch op Zeewolde met een 'banddikte' verschil

Zeewolde19aZeewolde19b“A walk in the park”, zo voelde het afgelopen maandag op de baan van Zeewolde. Een heerlijke parkbaan met mooie doglegs (wel veel!) en bovenal rust.Ik zat in een zeer relaxte flight bestaande uit onze Ab Landman en Ricus Mortier.Alles was Zen zullen we maar zeggen. Ja, en dan viel mijn spel ook niet tegen, zeker de score niet!We moeten wel vermelden dat we ruim bedeeld waren met het aantal playing hcp slagen op GC Zeewolde, waarvoor dank J

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 167 gasten online