Theo begint het seizoen voortvarend op De Goyer

DeGoyer19Op maandag 1 april j.l. was de eerste golfwedstrijd van ASGS in 2019, dit keer op De Golf- en Countryclub De Goyer, die een A-status heeft (heb ik nagelezen en klinkt goed). Om 10.30 opgehaald door Henk Bijlsma en onderweg gezellig over o.a. AFC gesproken, want ons Eerste staat nog steeds bovenaan in de Tweede Divisie ondanks dat het na de winterstop wel wat moeizamer gaat.

Om 11.00 uur met een heerlijk zonnetje aangekomen op De Goyer, in een mooie omgeving in ‘t Gooi met z’n mooie clubhuis en prima kleedkamers.

Derhalve alle ingrediënten aanwezig om er een mooie golfdag van te maken en leuk om bijna iedereen weer in goed gezondheid te zien. Wat hebben we het toch goed realiseerde ik mij en het goede gevoel overheerste. 

Lees meer...

 

Jubileumtrip PGA de Catalunya

 

Weersverwachtingen rode draad van onze jubileumtrip naar PGA Catalunya.

Met het geweldige aantal van 33 leden zijn we in verschillende samenstellingen afgereisd naar Girona. Tim met zijn “caddy” Hans Brouwer en Bas waren een dag eerder om ervoor te zorgen dat alles voor de komende dagen goed zou zijn voorbereid. En dat is gelukt!

Naarmate de trip naderde verslechterde de weersverwachtingen en die waren dermate slecht, dat er veel meer over het weer is gesproken dan over de prachtige twee banen van de PGA Catalunya. Maar behoudens een beetje regen op de slotdag hebben we prima (golf)weer gehad en daar had eigenlijk niemand op durven hopen. 

Lees meer...

 

Duidelijke winst voor Ricus op Westwoud

Er kon vandaag niets fout gaan!

Ja dat was zo’n dag, 6 autominuten van huis, tas uit de auto, aanmelden. Dat lukte schijnbaar niet voor iedereen. Die waren compleet de weg kwijt!
Met mijn flight genoten Jos en Wouter vertrokken. Het weer was prima dus wat kan er fout gaan. Ik had mij voorgenomen afslag ijzer 5 en doorlopen met ijzer 6.

Lees meer...

 

'Back to back' voor Tim op De Lage Vuursche en de dubbel in zicht

 

HET IS LEUK OP DE LAGE VUURSCHE!!

Schreef ik in April 2012 na winst met 35 pt. Vorig jaar mocht ik dat weer zeggen/schrijven. Op 21 augustus winnaar met 37 punten en nu dit jaar zeg ik het weer : weer winst met 36 punten ! Het kan niet op...en dus niet vreemd dat ik de Lage Vuursche een heerlijk golfbaan vind??

Ik had vorige week al een bezoek gebracht aan de Lage Vuursche ter voorbereiding op onze golfdag ! Ik doe dat wel vaker, want dat is mij geleerd door mijn voorganger Paul K.

Niets aan het toeval overlaten was zijn credo (en terecht) 

Lees meer...

 

Tim klasse apart op De Rosendaelsche

DeRosendaelsche18OH MAMA WAT IS HET HEET!! (OP DE ROSENDAELSCHE)

Maandag 6 aug spelen we op de Rosendaelsche. Een van de oudste banen van Nederland, maar ook een hele mooie baan.

Precies op tijd staat de limo van Hans B. voor de deur. Spullen inladen en we zoeven naar Arnhem. Heerlijk die vakanties ! Nauwelijks verkeer dus we zijn er zo. Onderweg natuurlijk wel alle belangrijke zaken doorgenomen. U weet hoe dat gaat toch?

Aangezien ik een kleine 2 maanden in Spanje was, zag ik een groot aantal mannen voor het eerst. Gezellig bij de koffie met krentenwegge!

Ze zagen er goed uit die ASGS-ers. terwijl er toch een record aantal buggy- verzoeken waren binnengekomen bij Bas en ondergetekende. Schijn bedriegt dus echt. Na wat kleine mutaties in de flightindeling (we hadden ook 3 last-minute afzeggingen) gingen we opgewekt van start. Ik mocht met onze Zuid-Afrikaanse pro Bor in de 4e flight de baan en, vergezeld door de beste caddiemaster van Nederland, Ab L.!  

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 41 gasten en 2 leden online
  • Frank Reddering
  • Tim Timmerman