De Kennemer 22 maart - Ernst Huisman slaat eerste slag

 

DE KENNEMER 22 maart 2010

ASGS-22.03Met Jos meegelift naar Zandvoort voor de jaarlijkse openingswedstrijd op “de Kennemer”.

We starten met 33 man voor de baan en bij de borrel en diner nog eens met enkele “niet spelers” voor de jaarvergadering en de gezelligheid aangevuld; een grote en terechte opkomst. ASGS leeft!

Ik ben in een van de laatste flights ingedeeld met maar liefst 2 bestuursleden, Karel en Jan Hein. Bij de eerste afslag lijkt Karel direkt te willen imponeren; hij deponeert de bal ergens links in de “rough”, maar naar wat later lijkt waarschijnlijk een onderdeel van zijn technisch plan. Via een “short cut”links over de 9e scoort hij toch nog een mooie 6. Jan Hein speelt als Jan Hein met soms (on) doorgrondelijke verrassingen. De stemming zit er in, het weer is uitstekend en we genieten.

Op de teebox van de 4e komt Guus in z’n buggy naar ons teruggereden. Zo’n prachtige afslag, maar niet te vinden, roept hij een beetje teleurgesteld; tee’t vervolgens op en slaat weer een prachtige bal.

De punten worden bij ons met enige regelmaat bijgeschreven; het gaat alleen een beetje langzaam, maar vanaf de duintoppen overzien we een deel van wat zich voor en achter ons afspeelt en dat geeft meer dan voldoende stof voor discussie.

Na de afronding van de eerste 9 holes komen we op de hoge winderige duintop van de 10e en wachten op het groene licht, in casu het gerinkel van de bel. Maar daar komt Guus weer teruggereden. Je raadt ’t al “ alweer en prachtige afslag, maar ja................het verhaal kennen we. En ook nu slaat Guus inderdaad weer een prachtige bal.

Vond je onze flight zo gezellig Guus, of was je die bal dan toch echt kwijt?

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 23 gasten en 1 lid online
  • Frans van de Bor