Dennis de Wit 'verovert' Landgoed Bergvliet

Ik begrijp er niets van ?

ddewit34 punten ?, weliswaar 6 keer par en drie strepen gedurende de 1e negen en dan winnen ? Hoe kan dat nou ?

Westerhof, die verhinderd was doordat hij zonder mij in de radiokamer van AFC alleen de opstellingen van AFC-VVSB moest voorlezen reageerde geërgerd : “ja hoor eens de Wit, je gaat toch niet van mij verwachten dat ik hier in de rust ga omroepen dat je met 34 punten Bergvliet hebt gewonnen. Je moest je doodschamen.”

En toch is het zo !.

Er was niets mis met de flight. Alderd (ken ik al vanaf mijn jongste jeugd en hij is een betere golfer dan hij ooit tennisser was en ik weet niet meer of ik dat andersom was) en mijn vriend Brouwer maken het voor mij wel zeer gezellig. Als dat maar niet ten koste van het presteren gaat. Nou, me dunkt !.

Lees meer...

 

De Kennemer 22 maart - Ernst Huisman slaat eerste slag

 

DE KENNEMER 22 maart 2010

ASGS-22.03Met Jos meegelift naar Zandvoort voor de jaarlijkse openingswedstrijd op “de Kennemer”.

We starten met 33 man voor de baan en bij de borrel en diner nog eens met enkele “niet spelers” voor de jaarvergadering en de gezelligheid aangevuld; een grote en terechte opkomst. ASGS leeft!

Ik ben in een van de laatste flights ingedeeld met maar liefst 2 bestuursleden, Karel en Jan Hein. Bij de eerste afslag lijkt Karel direkt te willen imponeren; hij deponeert de bal ergens links in de “rough”, maar naar wat later lijkt waarschijnlijk een onderdeel van zijn technisch plan. Via een “short cut”links over de 9e scoort hij toch nog een mooie 6. Jan Hein speelt als Jan Hein met soms (on) doorgrondelijke verrassingen. De stemming zit er in, het weer is uitstekend en we genieten.

Op de teebox van de 4e komt Guus in z’n buggy naar ons teruggereden. Zo’n prachtige afslag, maar niet te vinden, roept hij een beetje teleurgesteld; tee’t vervolgens op en slaat weer een prachtige bal.

De punten worden bij ons met enige regelmaat bijgeschreven; het gaat alleen een beetje langzaam, maar vanaf de duintoppen overzien we een deel van wat zich voor en achter ons afspeelt en dat geeft meer dan voldoende stof voor discussie.

Na de afronding van de eerste 9 holes komen we op de hoge winderige duintop van de 10e en wachten op het groene licht, in casu het gerinkel van de bel. Maar daar komt Guus weer teruggereden. Je raadt ’t al “ alweer en prachtige afslag, maar ja................het verhaal kennen we. En ook nu slaat Guus inderdaad weer een prachtige bal.

Vond je onze flight zo gezellig Guus, of was je die bal dan toch echt kwijt?

Lees meer...

 
Buienradar
Wie is online
We hebben 160 gasten online